Λοιπές Λύσεις

Το SD-10 εγκαθίσταται πολύ εύκολα και σε οποιοδήποτε σημείο της επιχείρησης που υπάρχει ανάγκη αφού διαθέτει σύστημα στήριξης σε τοίχο αλλά και ειδική βάση δαπέδου.

Sanitizer Kiosk

Αυτόματο Απολυμαντικό Χεριών Sanitizer SD-10V2
Ανακαλύψτε το εδώ
Το SD-20 συνδυάζει τις λειτουργίες ενός υπολογιστή με οθόνη και αυτόματο σύστημα απολύμανσης χεριών. Ενσωματώνει λειτουργίες διαφήμισης και προσφέρει απολυμαντικό σπρέι χωρίς νερό για να αποτρέπεται η άμεση ανθρώπινη επαφή και να περιορίζεται η εξάπλωση των ιών.

Digital Sanitizer Kiosk

Αυτόματο Απολυμαντικό Χεριών Sanitizer SD-20
Ανακαλύψτε το εδώ
Η πληρέστερη σειρά επαγγελματικών συσκευών αποστείρωσης αέρα με υπεριώδη ακτινοβολία UV-C για την COVID αλλά και την μετά-COVID εποχή!

UV-C Care Air Sterilizer

Η υγιεινή του χώρου σας δεν είναι πλέον μια περιττή πολυτέλεια, είναι ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και απόδειξη υπευθυνότητας και ποιότητας!
Η 1η επαγγελματική λύση φόρτισης, με δυνατότητα 100% προσωποποίησης! Δημιουργήθηκε ώστε να εξυπηρετεί ταυτόχρονα 3 διαφορετικά κοινά: το ευρύ κοινό, τις επιχειρήσεις και τα brands.

PowerUp Spot

Αναβαθμίστε τις υπηρεσίες σας
Ασύρματο σύστημα επικοινωνίας της επιχείρησης σας με τον πελάτη για γρήγορες συναλλαγές. Εύκολο, απλό στη χρήση, μικρό και διακριτικό....

Service Caller System

Εύκολο, απλό στη χρήση, μικρό και διακριτικό....Γνωρίστε όλες τις πιθανές εκδοχές του και βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας..

Έχετε κάποιο επαγγελματικό πλάνο;
Ελάτε να το συζητήσουμε.

Let's Get in Touch

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας!

Certified Partners

ΣΙΦΝΟΣ - ΣΕΡΙΦΟΣ
22840 28989

ΚΡΗΤΗ
28151 00100
www.planetit.gr

ΤΗΝΟΣ - ΣΥΡΟΣ
ΜΥΚΟΝΟΣ - ΑΝΔΡΟΣ
22830 21201
www.e-komvos.gr