Η SingularLogic συνεχίζει να στηρίζει την ψηφιακή εξέλιξη και την επιχειρηματικότητα, με όραμα και στρατηγική!

Αγαπητοί Πελάτες,

Η εξαγορά της SingularLogic ολοκληρώθηκε στις 11 Ιανουαρίου 2021, από τις εταιρείες Epsilon Net και Space Hellas, σηματοδοτώντας μία νέα εποχή, τόσο για την εταιρεία όσο και για την αγορά Πληροφορικής στη χώρα μας.

Στόχος της νέας Διοίκησης της SingularLogic είναι να αναδείξει περαιτέρω την εξειδίκευση και τεχνογνωσία που διαθέτει η εταιρεία, αξιοποιώντας ταυτόχρονα τις συνέργειες που προκύπτουν από τη συμπληρωματικότητα και των τριών εταιρειών.

Στη SingularLogic συνεχίζουμε να εστιάζουμε στην επιτυχία των πελατών μας, προσφέροντάς τους αναβαθμισμένες δυνατότητες ψηφιακού μετασχηματισμού, ώστε να ανταποκριθούν στις σημερινές επιχειρηματικές προκλήσεις. Οι πελάτες μας έχουν πλέον στη διάθεσή τους ένα πολύ μεγαλύτερο εύρος καινοτόμων προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών μεγάλης προστιθέμενης αξίας, καθώς και αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση.

Στηρίζοντας την ψηφιακή εξέλιξη και την επιχειρηματικότητα για περισσότερες από 4 δεκαετίες, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές προσδοκίες σας, με τους ανθρώπους της SingularLogic πάντα στη διάθεσή σας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Let's Get in Touch

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας!

Certified Partners

ΣΙΦΝΟΣ - ΣΕΡΙΦΟΣ
22840 28989

ΚΡΗΤΗ
28151 00100
www.planetit.gr

ΤΗΝΟΣ - ΣΥΡΟΣ
ΜΥΚΟΝΟΣ - ΑΝΔΡΟΣ
22830 21201
www.e-komvos.gr